Balustrade metalice

Balustrade metalice

Descriere produs

Balustradele metalice marginesc constructii sau elemente de constructie (balcon,scari sau terase) pentru siguranta dumneavoastra. Balustradele executate de firma noastra sunt metalice sau din inox.La cele metalice se pot atasa elemente de fier forjat intr-o gama variata de modele.Balustradele de fier forjat aduc o nota de eleganta orcarei locatii fie ea interioara sau exterioara.Realizate din materiale de calitate balustradele executate de firma noastra sunt accesibile orcarui buget calitatea nefiind neglijata.Balustradele metalice cu insertie de fier forjat si mana curenta de lemn este solutia ideala pentru locuinta dumneavoastra aducand un plus de caldura si eleganta. Balustadele de inox pot si combinate cu lemn de esenta tare atat la mana curenta cat si la montanti .Inoxul este de calitate italiana pentru acest lucru avand certificat de calitate. Balustradele metalice sunt un accesoriu necesar orcarei cladiri sau scari aducand totodata si o nota de prestanta. Balustradele metalice se imbina perfect cu orice tip de scara, balcon sau terasa fiecare avand stilul ei de eleganta si design. Firma noastra poate produce orice model de balustrada metalica clientul poate veni si el cu modele,iar echipa noastra poate aduce idei inovatoare pentru realizarea unui produs de o calitate ridicata. Elementele de fier forjat se aplica pe barele metalice realizand modele cu un design deosebit iar calitatea lucrarii fiind garantia noastra si multumirea clientului. Fiecare balustrade este unica in felul ei imaginatia noastra si a clientului adaugandu-i o personalitate deosebita unei lucrari de calitate. Daca comanda este ferma noi ne deplasam la locatie pentru masuratori fara a percepe taxe pentru deplasare.

Tehnici si materiale

Materialele folosite pentru realizarea gardurilor metalice sunt:teava rectangulara teava patrata platbanda si platbanda amprentata de diferite grosimi si dimensiuni elemente din fier forjat. Materialul inainte de grunduire se degreseaza cu solutii de foarte buna calitate asigurand totodata si o fosfatare pentru o priza foarte buna a grundului si vopseli. Vopsirea se face prin pulverizare sau dupa dorinta clientului in camp electrostatic in orice culoare dupa paleta RAL. Debitarea materialului se face cu fierastrau automat,iar aparatele de sudura sunt performante la fel si electrozii de sudura.(ESAB) Polizarea sudurii se face cu discuri abrasive cu pastille Widia fiind ce mai noua tehnologie dupa piata noastra,calitatea finisarii fiind la cote foarte inalte.

Preturi balustrade

Preturile sunt accesibile tuturor clientilor in functie de complexitatea modelului ales,echipa noastra venind in sprijinul clientilor cu solutii optime pentru realizarea oricarui proiect.Transportul si montajul in Bucuresti este gratuit.