Scari metalice

Scari metalice

Descriere produs

Scarile ne ajuta sa accesam nivelele superioare ale unei cladiri.Ele sunt exterioare sau interioare.Scarile metalice exterioare pot fi executate cu doua vanguri sau cu un singur vang central pe care se monteaza trepte din tabla expandata care se incadreaza conform noilor norme europene. Zincarea termica a treptelor asigura o protectie anticoroziva mai ales pentru scarile cu tarfic intens sau in spatii tehnice unde este multa umezeala avand o garantie de 10 ani.Experienta acumulata de-a lungul timpului a facut sa ne imbunatatim stilul de lucru executand multe scari metalice de diferite dimensiuni la o calitate ridicata. Scarile metalice interioare se placheaza cu trepte de lemn de diferite esente tari (stejar,fag,paltin) si se pune mai mult accent pe design. Scarile executate de firma noastra sunt robuste si extrem de rezistente fiind proiectate cu profesionalism si un design deosebit, In ultima vreme necesitatea scarilor metalice a luat amploare datorita utilitatilor pe care le pot oferi avand trepte de tabla expandata care nu retin zapada sau poleiul deci nu alunecam pe trepte intr-un cuvant sunt mult mai sigure decat cele de beton. Fiecare scara metalica are ceva deosebit in executia si realizarea ei profesionalismul de care am dat dovada pana acum ne-a ajutat sa producem lucrari de calitate pentru bugetul fiecarui client care ne-a contactat. Cand spatiul este limitat scarile metalice in spirala este solutia ideala ,iar echipa noastra poate realiza aceste scari de o calitate deosebita si in timp optim. Daca comanda este ferma noi ne deplasam la locatie pentru masuratori fara a percepe taxe pentru deplasare.

Tehnici si materiale

Materialele folosite pentru realizarea scarilor metalice sunt:teava rectangulara teava patrata platbanda de diferite grosimi si dimensiuni tabla expandata. Materialul inainte de grunduire se degreseaza cu solutii de foarte buna calitate asigurand totodata si o fosfatare pentru o priza foarte buna a grundului si vopseli. Vopsirea se face prin pulverizare sau dupa dorinta clientului in camp electrostatic in orice culoare dupa paleta RAL. Debitarea materialului se face cu fierastrau automat iar aparatele de sudura sunt performante la fel si electrozii de sudura.(ESAB) Polizarea sudurii se face cu discuri abrasive cu pastille Widia fiind ce mai noua tehnologie dupa piata noastra,calitatea finisarii fiind la cote foarte inalte.

Preturi scari metalice

Preturile sunt accesibile tuturor clientilor in functie de complexitatea modelului ales,echipa noastra venind in sprijinul clientilor cu solutii optime pentru realizarea oricarui proiect. Transportul si montajul in Bucuresti este gratuit.