Garduri metalice

Garduri metalice

Descriere produs

Pentru imprejmuirea unui teren,curti sau gradini este nevoie de un gard metalic. Alex Trans Com,realizeaza garduri metalice estetice,moderne,la o calitate ridicata,care sa reziste in timp,intr-o gama variata de modele.Gardurile metalice pot cuprinde elemente decorative de fier forjat,tabla,sau policarbonat.Gardurile metalice din tabla expandata sunt moderne si au o buna rezistenta la vant.Echipa noastra va sta la dispozitie pentru realizarea unor garduri metalice de calitate si durabile.Diversitatea modelelor de garduri metalice din fier forjat ofera o nota de prestanta gospodariei, acestea imbinand eleganta cu functionalitatea.Oferim consultanta si ne deplasam gratuit la locatia solicitata,pentru a efectua masuratori si a stabili cea mai buna solutie pentru dumneavoastra.

Tehnici si materiale

Materialele folosite pentru realizarea gardurilor metalice sunt: teava rectangulara, teava patrata, bara amprentata, platbanda si platbanda amprentata, elemente din fier forjat, policarbonat.

Preturi garduri metalice

Preturile sunt accesibile tuturor clientilor in functie de complexitatea modelului ales,echipa noastra venind in sprijinul clientilor cu solutii optime pentru realizarea oricarui proiect. Transportul si montajul in Bucuresti este gratuit.