Porti metalice

Porti metalice

Descriere produs

Alex Trans Com isi desfasoara activitatea in domeniul productiei de confectii metalice si realizarii de structuri metalice usoare. Portile metalice pe care le realizam pot fi modele simple din teava rectangulara si patrata sau porti metalice din fier forjat intr-o gama variata de modele. Portile metalice pot fi culisante sau batante ambele modele avand posibilitatea de a fi automatizate. Oferim consultanta si ne deplasam gratuit la locatia solicitata,pentru a efectua masuratori si a stabili cea mai buna solutie pentru dumneavoastra. Pentru a obtine o cotatie de pret rapida si usoara accesati sectiunea contact si completati formularul sau ne puteti contacta si telefonic noi oferindu-va informatiile necesare realizarii proiectului pe care il doriti.

Tehnici si materiale

Materialele folosite pentru realizarea portilor metalice sunt:teava rectangulara,teava patrata,platbanda si platbanda amprentata, elemente din fier forjat, bara amprentata, policarbonat. Prelucrarea materialului presupune operatii de debitare, indoire,sudare si vopsire.

Preturi porti metalice

Preturile sunt accesibile tuturor clientilor in functie de complexitatea modelului ales,echipa noastra venind in sprijinul clientilor cu solutii optime pentru realizarea oricarui proiect. Transportul si montajul in Bucuresti este gratuit.