Usi metalice

Usi metalice

Descriere produs

Usile metalice destinate accesului in bloc,depozite, trebuie sa reziste traficului intens de persoane ele realizandu-se din materiale dimensionate in acest sens.Pentru accesul in subsol sau ghena de gunoi executam usi metalice rezistente dar si estetice totodata siguranta si durabilitatea fiind esentiale. Realizate pe baza unor solutii proprii usile metalice realizate de firma noastra imbina in mod placut calitatea durabilitatea si deschiderea la nou.Oferim consultanta si ne deplasam gratuit la locatia solicitata,pentru a efectua masuratori si a stabili cea mai buna solutie pentru dumneavoastra.Prelucrarile care se executa in firma noastra sunt:debitare,sudura,vospire,prelucrari mecanice.

Tehnici si materiale

Materialele folosite pentru realizarea usilor metalice sunt: teava rectangulara,teava patrata, platbanda,tabla neagra sau zincata de diferite grosimi si dimensiuni.

Preturi usi metalice

Preturile sunt accesibile tuturor clientilor in functie de complexitatea modelului ales,echipa noastra venind in sprijinul clientilor cu solutii optime pentru realizarea oricarui proiect. Transportul si montajul in Bucuresti este gratuit.